Olemans Bieke
Scherpenheuvel-Zichem - Grafische vormgeving

Hoogvliegers in print & web

Rozenstraat 2
3270 Scherpenheuvel (Scherpenheuvel-Zichem)


0494999199
     

 

Hallo, ik ben Bieke.

 

Ik ben een gepassioneerd grafisch ontwerper die zich elke dag verdiept in pantone kleuren, vectoriële lijnen, a-typische typografieën, professionele pixels en andere tools die nodig zijn om mooie designs te maken. Als creatieve kameleon vind ik het fantastisch dat ik vandaag een huisstijl ontwerp, morgen een 300 pagina’s dikke brochure vormgeef en overmorgen gedurfde affiches en uitnodigingen bedenk voor een themafeest.

 

What’s in the name?

 

Beodesign is een samenvoeging van Bieke Olemans Design maar een Beo is ook een pratende vogel die geweldig goed kan imiteren. Deze filosofie pas ik steeds toe op mijn klanten want als designer creëer ik een verlengstuk van de uitstraling en waarden van hun bedrijf of organisatie. Alles start met een intake gesprek en daarvoor kom ik graag bij u langs. Is er al een stijl gekozen of kan ik nog mee brainstormen om uw branding te bepalen? Speels, zakelijk, strak of modern? Beodesign vertaalt al uw ideeën in grafische ontwerpen.

 

What about me?

 

Na het behalen van een master grafische vormgeving (Sint-Lukas Brussel), het uitdiepen van mijn kennis aan het Plantin Instituut voor Typografie (Antwerpen) en enkele jaren ervaring in een grafisch bureau, ben ik in 2010 als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik ben geen 9-to-5-type (mijn brein stopt niet om 5 uur met ontwerpen!) en ik hou ervan om flexibel en thuis te werken. Ik ga elke dag wandelen met mijn hond of ik loop een rondje door het bos en dat is belangrijk voor het creatief proces. Zo kan ik regelmatig bijtanken en krijg ik frisse inzichten en nieuwe ideeën!

 

What about you?

 

Ik ben heel benieuwd met welke creatieve concepten of grafische ondersteuning ik uw bedrijf kan helpen. Als designer werk ik voor zelfstandige ondernemers, kleine en grote bedrijven en kom ik in de eerste plaats luisteren; wat is de opdracht, wat is de stijl, wat zijn de verwachtingen. Daar begint de interactie en het creatief proces. Om een totaalservice te geven, zorg ik ook voor alle afspraken met de drukker of printbedrijven zodat u verzekerd bent van de gewenste kwaliteit.

 

What about my clients?

 

De voorbije 5 jaar heb ik met Beodesign een mooi een trouw klantenbestand opgebouwd. Mijn portfolio is een mix van projecten voor kleine en grote bedrijven van drukwerk tot huisstijl, van affiches tot brochures en magazines. Mijn grootste compliment is als klanten me laten weten, “Bedankt Bieke, je hebt ons verhaal helemaal begrepen. Op jou kunnen we rekenen!”

 

Heb jij nood aan een creatieve rechterhand?

Aarzel niet en bekijk nu de website of neem contact op voor een afspraak.

Beodesign is een grafisch bureau ‘pur sang’ dat niet VOOR haar klanten werkt, maar MET haar klanten. Luisteren, adviseren, out-of-the-box denken, ontwerpen en bijsturen tot het design helemaal klopt; dat is waar Beodesign sterk in is. Gooi daar nog eens een flinke portie ervaring, een gezonde dosis punctualiteit en een snuifje creativiteit bovenop en u krijgt een uitgebreid menu van expertises

LOGODESIGN
Uw logo is als de voorgevel van uw bedrijf, zichtbaar voor iedereen en het geeft meteen een eerste indruk weer. Op basis van een intakegesprek maakt Beodesign een 10-tal ontwerpen die het vertrekpunt vormen van een eerste feedbackronde. We overleggen en sturen bij tot uw logo helemaal op punt staat.

COMMUNICATIE TEMPLATES
Om uw interne en externe communicatie te ondersteunen, maakt Beodesign ontwerpen voor nieuwsbrieven, vacatures, social media advertenties, visuals, digitale magazines, enz. Zowel voor het uitwerken van templates als voor het volledig klaarmaken van uw designs kan u terecht bij Beodesign.

HUISSTIJL ONTWERPEN
Logo? Check! Dan is de volgende stap om een rode draad te brengen in uw huisstijl: van briefpapier tot naamkaartjes, van een nieuwe Powerpoint template tot het ontwerpen van folders, van bewegwijzering tot banners en stickers. Beodesign zorgt van het ontwerp tot de uitvoering = 1 aanspreekpunt + 1 factuur.

PROMO & SALES MATERIAAL
Wilt u indruk maken op een beurs of evenement met originele roll-ups, banners, affiches en bijhorende gadgets en folders? Of wenst u uw salesploeg te ondersteunen met een interactieve powerpoint met een state-of-the-art design? Geweldig! Dan kan Beodesign u zeker helpen!

FEESTELIJKE ONTWERPEN
U heeft een fantastisch idee om een persoonlijk geboortekaartje te maken voor de komst van uw nieuwe spruit. U maakt wilde plannen voor een themafeest en een passende uitnodiging zou het helemaal ‘af’ maken. Beodesign is uw designer-in-crime om een originele en feestelijke layout uit te werken.

DRUKWERK MAKEN

Briefpapier, enveloppen, naamkaartjes, flyers, folders, magazines, brochures, uitnodigingen, advertenties, verpakkingsmateriaal… alles wat bij een drukker passeert, vraagt een specifieke technische set-up en een design uiteraard. Beodesign ontwerpt al uw drukwerk snel en efficiënt en zorgt ook voor de uitvoering.

Heeft u nood aan een creatieve rechterhand voor de uitvoering van uw plannen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!